1-چسبندگی
2-مواد تشکیل دهنده فیلم
3-ضخامت (ضخامت نوار چسب مورد استفاده باید با توجه به کاربردی که دارد در نظر گرفته شود. ضخامت مفید برای نوار چسب ها بین 35 تا 65 میکرون در نظر گرفته می شود.)
4-یکنواختی ضخامت در تمام نقاط نوار چسب
5-نوع چسب مورد استفاده
6-میزان کشش نوار چسب
7-اثر چسب روی سطوح مورد استفاده
8-تاریخ تولید (زمان تولید در چسب های متفاوت فرق می کند و معمولا پس از گذشت مدت زمان مشخصی باید مصرف شوند. برای اطلاع از کیفیت نوار چسب شیشه ای در هنگام خرید باید به رنگ نوار چسب هم توجه داشته باشید، چون نوار چسب ها پس از گذشت زمان رنگ کدرتری خواهند داشت و خاصیت چسبندگی خود را از دست می دهند و براحتی از روی سطح کنده می شوند و یا اینکه بخش زیادی از چسب روی سطح باقی می ماند.)
9-نوع مصرف (بر اساس نوع مصرف ضخامت چسب ها می تواند متفاوت باشد، برای مثال برای مصارف خانگی لازم نیست از چسب هایی با ضخامت زیاد استفاده کنیم اما برای مصارف صنعتی و بسته بندی نیاز است که موارد زیادی در انتخاب چسب مورد توجه قرار بگیرد.)
10-به ماندگاری چسب توجه داشته باشید (با توجه به نوع بسته بندی ارزش و حساسیت آن ما به رده های متفاوتی از چسبندگی نیاز داریم. برای مثال در صنایع غذایی نیازی نیست که از چسب های با قدرت چسبندگی بالا استفاده شود چون قرار است در مدت زمان مشخصی این موارد مورد استفاده قرار گیرد. اما گاهی محصولات خاصی مانند لوازم صوتی و تصویری و بسیاری از قطعات مهم لازم است طوری بسته بندی شوند که باز کردن آنها به راحتی انجام نشود. به همین دلیل استفاده از چسب هایی که براحتی باز نشوند بسیار مهم می باشد.)
11-ابعاد ، وزن و ضخامت وسیله ای که قرار است که چسب برای آن استفاده در نظر گرفته شود.
نظر خود را وارد نمایید